Permanent Makeup Fyn

permanent makeup academy logo

FaceFrame 3D Eyebrows - Brow Extensions

Det er muligt at påsætte Brow Extensions. Hvis du derfor skal have fyldt “et hul ud” eller bare ønsker en anden form for en kort periode, kan Brow Extensions være noget for dig.

Faceframe 3D Eyebrows er et simpelt koncept, opfundet af Britiske Sheron Oakley. Vi påsætter enkelte, syntetiske hår – direkte sat på huden med en godkendt, 100 % hudvenlig fixer – for at skabe et 3-dimensionelt øjenbryn. Faceframes Brow behandlingen kan ikke sammenlignes med andre øjenbrynsextensions, som findes på markedet i dag. Det er en professionel, fleksibel og nem behandling, hvor det er muligt at få lavet et individuelt bryn, som kan tilpasses til alles behov. Et Faceframe Brow kan laves naturligt og enkelt eller med mere intensitet og fylde. DU kan selv bestemme!

Firmanavnet Faceframe 3D Eyebrows blev valgt, da ‘eyebrows frame the face…’. Mange kunder kommenterer netop på, hvor smukt deres ansigt bliver indrammet efter en Faceframe Brow behandling. Brow Extensions holder 1-3 uger, men den typiske holdbarhed er hos de fleste brugere ca. 2 uger.

Jeg tilbyder en Faceframe BrowBoost behandling på 30 minutter eller en Faceframe Brow Re-Construct behandling, som varer 45-60 minutter.

Alle produkter, som benyttes i en Faceframe Brow behandling, har gennemgået og bestået kravene i en kosmetisk sikkerhedsrapport, der garanterer, at de overholder alle nuværende produktreglementer på området. Faceframe Brows er også registreret hos det anerkendte franske CNCP.

Faceframe 3D Eyebrows har vundet den engelske BABTAC innovationspris 2014 i London – ikke kun for at have opfundet konceptet til Brow Extensions, men også for en ny, innovativ prisvindende behandling!

Med Faceframe 3D Eyebrows kan jeg:

 • Kreere et meget diskret og naturligt bryn
 • Give fylde & volumen
 • Dække “huller” eller “gaps”

Faceframe 3D Eyebrows kan anvendes:

 • Som en midlertidig løsning, indtil brynshårene vokser tilbage
 • Til at tilbyde et midlertidigt look og en nemmere overgang forud for en mere permanent procedure
 • Til specielle lejligheder, hvor man vil sikre sig, at brynene bliver, hvor de skal, og ikke kan ‘gnubbes’ eller ‘gnides’ af.
 • Til opbygning af et helt bryn, hvis man grundet et sygdomsforløb eller andet har mistet sine brynshår helt eller delvist.

En Faceframe Brow behandling er altså velegnet til næsten ALLE. Faceframe Brows er vandfaste, modstår sved og bliver på – selv når du sover. Dog gives ingen garanti for holdbarhed, da der er meget individuelt hvor meget “olie/fedt” vores egen hud udskiller – og olie eller fedt er desværre enhver lims fjende.

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop