Loading the content... Loading depends on your connection speed!

 Nørregade 36A, 5800 Nyborg   30 11 75 07      permanentmakeupfyn@gmail.com

Undervisning af international Biotek Master Trainer Line Ekelund Kurser og uddannelse af nye Biotek Permanent Makeup Artister i Danmark Undervisning af international Biotek Master Trainer Line Ekelund Kurser og uddannelse af nye Biotek Permanent Makeup Artister i Danmark

BIOTEK Danmark

Biotek-Academy-logoJeg er glad og stolt over at kunne introducere det eksklusive brand BIOTEK Permanent Makeup i Danmark.

BIOTEK Permanent Makeup, der har hovedsæde i Milano, Italien, har udvalgt mig som officiel repræsentant  i Danmark. Jeg præsenterer og sælger firmaets produkter, og Permanent Makeup Fyn vil desuden stå for uddannelse og træning af kommende danske BIOTEK permanent makeup artister.

Permanent Line Eklund

Line Ekelund

Uddannelsesaktiviteterne gennemføres i samarbejde med den ansvarlige for BIOTEK i Skandinavien, Line Ekelund, der i øvrigt er en af verdens bedste PMU-artister.

BIOTEK Permanent Makeup er verdens førende firma på markedet for Permanent Makeup.

BIOTEK er det eneste firma, som selv både udvikler og fremstiller udstyr og tilbehør til Permanent Makeup. Processen foregår på BIOTEKs eget laboratorium i Milano, hvor man fokuserer på alle detaljer for at sikre perfekte produkter – designet til at sikre, hurtige og kompromisløse resultater for professionelle Permanent Makeup-artister på alle niveauer.

Hos BIOTEK ved man, at der inden for Permanent Makeup kun opnås naturlige resultater, hvis fire grundlæggende elementer optræder i et samspil på en harmonisk og integreret måde. Der skal således være en perfekt balance mellem maskine, nåle, farver og makeupartistens faglige færdigheder.

Disse retningslinjer arbejder jeg efter hos Permanent Makeup Fyn.

Er du allerede uddannet inden for PMU og interesseret i at høre mere om BIOTEKs produkter?

Eller ønsker du at uddanne dig som BIOTEK Permanent Makeup artist?

 

Kontakt Permanent Makeup Fyn / BIOTEK Danmark allerede i dag

Permanent Line Eklund arbejde 1

4 eksempler på Line Ekelunds fantastiske håndværk

Mobile version: Enabled
0

Din varekurv