Permanent Makeup Fyn

permanent makeup academy logo

Hovedbundspigmentering

Tyndhåret eller “bar plet”…? Scalp Pigmentation kan hjælpe dig

HVAD ER HOVEDBUNDSPIGMENTERING?

Formålet med denne type behandling er at hjælpe de, der enten har pletter, hvor der mangler hår, eller områder/pletter med få, tynde hårstrå, og hvor hovedbunden blottes.

Behandlingen foregår ved, at jeg med en maskindrevet nål prikker pigment ned i hårsækkene.

Ved at lave prikker, der rammer hårsækkene, dannes en visuel effekt, som ser ud som små, korte, naturlige hår, hvilket giver en dækkende effekt af hovedbunden.

Som tilvalg er det muligt at få foretaget en stamcelleaktiverende behandling. Her prikkes et naturligt enzym ned i hårsækkene, som aktiverer dine egne naturlige stamceller. Det resulterer i, at de nye hår vokser sig kraftigere, mørkere og længere.

Selv helt “døde” hårsække kan i nogle tilfælde vækkes til live igen, og helt nye hår kan genopstå.

HVORFOR VÆLGE HOVEDBUNDSPIGMENTERING?

Denne behandling giver et super fint resultat til dig, som er ked af, at et større eller mindre område af hovedbunden er blottet.

Behandlingen kan benyttes som alternativ til hårtransplantation. Forstærk livskvaliteten. Til forskel for hårtransplantation, som er et enormt smertefuldt indgreb, er disse behandlinger smertefrie!

KAN ALLE BEHANDLES?

Jeg kan ikke behandle gravide, og jeg skal bruge lægelig accept for at behandle diabetikere, folk med immunsygdomme, kroniske hudsygdomme, hjerte-/karsygdomme samt brugere af blodfortyndende medicin.

HVOR MANGE BEHANDLINGER SKAL DER TIL?

Det er individuelt, hvor stort område der skal behandles, og om stamcelleaktiverende terapi ønskes ud over hovedbundspigmentering. Det er ikke muligt at lave stamcelleterapi og pigmentering i samme område på den samme dag. Ligeledes er det individuelt, hvor godt pigmentet optages i huden, samt hvor effektivt stamcelleterapien påvirker hårcyklussen.

Jeg påregner 4-6 behandlinger med hovedbundspigmentering, og 2-4 behandlinger med det stamcelleaktiverende enzym. De fleste behandlinger kombineres – altså både stamcelleterapi og hovedbundspigmentering på én gang, fordelt på 2 forskellige områder.

Jeg kan højst behandle 1 time, da det er levende væv, jeg arbejder i. Efter 30-60 minutter bliver huden stresset og kan begynde at bløde lidt, hvilket resulterer i, at blodet skubber pigmenten ud.

VÆRD AT VIDE FØR/EFTER BEHANDLING

Der må ikke indtages alkohol minimum 24 timer inden behandling. Dette kan påvirke helingsporcessen og give blødninger. Desuden bliver huden mere sensitiv, og behandlingen kan da blive smertefuld.

Da der vil opstå et mindre sår i det behandlede område, vil der komme skorpedannelse. Det kan derfor klø, og du må selvfølgelig ikke klø, eller pille i såret. Du må ikke vaske eller rede håret i 2 dage efter behandlingen. Undgå solbadning i 14 dage efter behandlingen. Genbehandling efter 3-4 uger.

 

HVILKE PRODUKTER ARBEJDER JEG MED?

Jeg anvender kun EU-godkendte produkter, der selvfølgelig alle er allergivenlige. Jeg er uddannet hos Ecuri Cosmetics i Holland, som har strenge krav til deres uddannelser, og det er ikke muligt at anvende deres produkter uden at have gennemgået en anerkendt uddannelse.

SCALP PIGMENTATION - HOVEDBUNDSPIGMENTERING
Pigmentering af hovedbund Pris efter aftale
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop