Permanent Makeup Fyn

permanent makeup academy logo

MESOTERAPI

HVAD ER MESOTERAPI?

Mesoterapi er en yderst effektiv anti-age behandling af huden. Behandlingen består af den unikke og tilpassede kombination af hyaloronsyre, vitaminer, mineraler, aminosyrer, Q10, antioxidanter, peptider m.m., som med ”mesopistolens” ultratynde nål, deponeres ned i hudens øverste hudlag (Dermis). De aktive virkestoffer transporteres ned under huden som små dråber.

Denne teknik giver mulighed for en helt nøjagtig og målrettet brug af de aktive stoffer og kan placeres nøjagtigt, hvor jeg som behandler vurderer, der er behov for det

MESOTERAPI VS BOTOX & FILLERS?

En væsentlig forskel er, at der absolut ingen giftstoffer er i de produkter, jeg anvender. Der forekommer derfor IKKE lammelser, og hyaloronsyren er IKKE cross-linked – hvilket vil sige, at der IKKE er risiko for blivende buler (som vi kender ved normale fillers).

Denne hyaloronsyre flyder ensartet ud og ligger ikke som en modelervoks under huden.

Dette giver et helt naturligt mini ansigtsløft.

Mesoterapi skaber samtidig en naturlig ophelingsaktivitet i huden via bittesmå kontrollerede og præcise nåleprik i huden. Dette giver en kickstart af hudens egne naturlige reparationsegenskaber, som igen øger hudens egenproduktion af de vigtige kollagene fibre og dermed dannelsen af elastin, som giver spændstigheden i huden.

Det betyder, at man med Mesoterapi ikke bare giver mere fylde til ”slapt væv”, men i den grad også reducerer linjer og ar, foruden at huden genopbygges på ny.

Botox giver et nogenlunde ”her og nu” resultat, i og med at der sprøjtes giftstoffer ind i huden. Med Mesoterapi skal du forvente flere behandlinger.

Men allerede efter første behandling ser du ændringer – huden får mere glød, og du kan mærke mere fast bindevæv. For fuld effekt skal du op på mindst 3 behandlinger for et rigtigt godt og holdbart resultat.

HVILKE OMRÅDER KAN BEHANDLES MED MESOTERAPI?

Ansigt – full face eller enkelte områder – mundvige – rynker omkring munden – Linjer (rynker) – poser/mørke rande under øjenene – pande

Læber – læbeforstørrelse på den lækre og sobre måde (uden andenæb og kugler i læberne)
Hårgrænse ved manglende/tynd hårvækst

Hænder kan behandles og få fornyet glat og frisk hud

Hals kan behandles, så huden strammes op og bliver spændstig igen

Decollete kan behandles med rynker og buler, som både er aldersbetinget, og som kan komme af for megen sol

Celluite og meget mere kan behandles med Mesoterapi

Skal man til forudgående konsultation min 48 timer før behandling?

Nej, det behøves ikke ved Mesoterapi – men du er altid velkommen til at booke en gratis og uforpligtende konsultation

Mesoterapi er ikke omfattet af bestemelserne i lovens § 74, der omhandler bestemmelserne for, hvem der må udføre behandlinger med fillers og Botox.

Mesoterapi er en kosmetisk behandling – fillers og Botox er kategoriseret som terapeutiske behandlinger – og kan derfor udføres af certificerede mesoterapeuter.

For at sikre, at jeg overholder lovens bestemmelser, anvender jeg det absolut nyeste og bedste udstyr, den såkaldte Mesogun, hvor jeg med 100 % sikkerhed og nøjagtighed kan indstille nålens dybde – nålen går ved Mesoterapi kun 1,5 mm ned i hudlaget og vil derfor kun føles som et overfladeprik

Produkterne, jeg anvender, er produceret og købt her i Europa og er selvfølgelig EU-godkendt til formålet.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop