Loading the content... Loading depends on your connection speed!

 Nørregade 36A, 5800 Nyborg   30 11 75 07      permanentmakeupfyn@gmail.com

GITTE BALSBY – PROFESSIONEL BEHANDLER

Mit arbejde er mit håndværk – og min store passion og perfektionisme er din garanti for et altid perfekt resultat.

Jeg glæder mig til at vejlede dig om præcis den behandling, som vil fremhæve din personlighed, rette op på eventuelle skavanker eller skævheder, udfylde, hvor der måtte mangle noget, eller ganske enkelt bare forskønne.

Mulighederne er uendelige.

I øvrigt siger jeg hellere nej til en opgave end at lave noget, jeg fagligt ikke kan stå inde for.

JEG ER UDDANNET OG CERTIFICERET MICROPIGMENTIST – OG JEG UDFØRER FØLGENDE BEHANDLINGER:

HERUDOVER ER JEG UDDANNET OG CERTIFICERET LASH STYLIST – OG JEG UDFØRER FØLGENDE BEHANDLINGER:

Min uddannelsesmæssige baggrund og ansvarlighed er din sikkerhed for, at alle produkter og metoder jeg anvender, er testet og godkendt i Europa med alle lovpligtige EU-godkendelser.

Forresten er mit navn Gitte. Jeg er 53 år, gift og har en voksen søn. Min karriere har i rigtig mange år været koncentreret på et højt internationalt niveau.​

Da jeg for nogle år siden, sad i (endnu) en lufthavn og ventede på et forsinket fly, blev det hele pludselig meget klart for mig! Jeg skulle ikke fortsætte min karriere denne vej! Jeg vidste, at nu var det tiden til at sadle om og fokusere på min kreativitet.

Frøet med tanken om at gå “all in” spirede og voksede sig større. Pludselig var der ikke langt fra tanke til handling, og jeg har brugt lang tid på, at uddanne mig inden for de absolut bedste teknikker. Min videreuddannelse fortsætter løbende, og jeg er bl.a. ofte i udlandet for at lære af verdenseliten inden for branchen.

Mobile version: Enabled
0

Din varekurv