Permanent Makeup Fyn

permanent makeup academy logo

UNIVERSAL CONTOUR WRAP CLASSIC PROFESSIONAL

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Den eneste videnskabeligt beviste behandling, der garanterer en reduktion på minimum 15 cm på blot 2 timer.

Derfor er behandlingen den perfekte løsning. Også genial til at reducere STRÆKMÆRKER – CELLUITE – ACNE – PSORIASIS

PERMANENT MAKEUP FYN TILBYDER UNIVERSAL CONTOUR WRAP BEHANDLING I NYBORG.

De minimum 15 cm tab er garanteret i mindst 30 dage, så du kan være sikker på at se godt ud, længe efter du forlader klinikken.

Det lyder måske for godt til at være sandt, men med gennemsnitlige tab på 20-25 cm på bare én behandling er UCW Classic den behandling, du kan stole på.

Men Classic leverer ikke kun et ekstraordinært cm-tab.

Det unikke ler og de specielle indpakningsteknikker, som jeg bruger, både opstrammer og toner din krop, mens din hud eksfolieres og renses.

Dermed vil din hud ikke kun se bedre ud. Du vil også føle dig fantastisk efter bare én behandling.

Så uanset, om du ønsker at kickstarte en sundere livsstil eller målrette behandling af et par genstridige områder, kan du stole på, at Universal Contour Wrap giver dig øjeblikkelige resultater.

Universal Contour Wrap

HVORDAN VIRKER BODY WRAP?

Inden behandlingen måler vi din krop. Herefter går jeg i gang med Universal Contour Wrap. En unik blanding af mineralrigt ler og specialiserede body wrapping teknikker hjælper med til at rense din krop og trække giftstoffer ud. Samtidig sørger behandlingen for aktivt at komprimere det bløde fedtvæv. Herved opnås et øjeblikkeligt tab i cm og en perfekt formgivning af kroppen.

Efter at jeg har pakket dig ind i de varme, lergennemblødte bandager, kan du læne dig tilbage og slappe af i en time, mens body wrap behandlingen arbejder. Du kan udnytte ventetiden til at forkæle dig selv med yderligere behandlinger i min salon. Jeg anbefaler f.eks. en ansigtsbehandling eller manicure.

Efter selve behandlingen fjernes body wrappen, og herefter vil vi foretage en ny måling, som vi sammenligner med den indledende måling. Du vil med garanti blive forbløffet over resultatet.
Husk at Universal Contour Wrap ikke er en behandling til fjernelse af vand. Vi anbefaler rent faktisk, at du regelmæssigt drikker vand efter din behandling for at forbedre afgiftningen.

EFTER DIN BODY WRAP

Efter at body wrappen er blevet fjernet, forbliver den særlige Classic clay-opløsning i din huds porer. Du kan derfor fortsætte med at tabe cm i tre til fire dage. Vi anbefaler, at du i denne tid kun vasker dig med lunkent vand. Men det er valgfrit.

Efter body wrappen bør du i øvrigt drikke masser af vand. Det er med til at skylle din krop igennem og fjerner urenheder. For at få fuldt udbytte af UCW body wrappen anbefales det at få 3 til 5 behandlinger. Disse bør tages i intervaller på mindst 7-10 dage.

15 CM-GARANTIEN

Hvis du ikke taber 15 cm ved din første behandling, betaler du ikke en øre!

Hvis du ikke vedligeholder et minimumstab på 15 cm i 30 dage, får du tilbudt en anden behandling helt gratis.

Den dobbelte garanti gælder kun for din første fulde body wrap. Selv om de efterfølgende body wraps vil få dig til at tabe yderligere cm, er det ikke sandsynligt, at du opnår lige så gode resultater som ved den første behandling. Efter behandlingen skal vejledningen følges, for at din garanti er gyldig. Efter endt behandling fortæller jeg dig, hvordan du bedst muligt selv optimerer effekten af behandlingen.

BRUG DEN ÆGTE UCW BODY WRAP

Ved hver Classic body wrap behandling bruges en unik, mineralrig lerblanding, som udelukkende er fremstillet af de bedste kvalitetsingredienser. Denne forpligtelse til kvalitet er grunden til, at Universal Contour branchen I næsten 25 år, og gør det muligt for os at levere vores berømte cm-garanti.
For at du kan være sikker på, at din body-wrap er den ægte UCW, modtager du et officielt certifikat med et sikkerhedshologram samt et unikt serienummer efter hver individuelle behandling.

BEMÆRK: UCW UDFØRES KUN PÅ KLINIKKEN I NYBORG!

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop